Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

SĂ FACI CEVA CARE SĂ DĂINUIE!!!!!

 

Să faci ceva care să rămână, care să aducă valoare adaugată şi să îţi
dea un sens de realizare, de respect pentru propria muncă şi personă
este în esenţă visul fiecăruia după ce termină cu şcoli şi teme de casă.

Realitatea este că unii reuşesc, alţii nu. Unii mai repede, alţii mai târziu.

Dupa cum unii pleacă din ţară în căutarea unui asemenea sentiment, iar alţii se întorc.  

Din ultima categorie, a celor care se întorc să sădească un copac în ţara lor, este şi Alin, care a revenit acasă pentru a construi un instrument prin care să unească ceea ce e bun şi să îl arate lumii în toată splendoarea sa. Pe el, pe “BUN”. Pe “competent”. Pe “de calitate”.   

A construit platforma Producători Români de Calitate, cu convingerea că se poate, că în România există calitate şi ea trebuie arătată lumii, pusă la dispoziţia acesteia.

 “Şi, dacă nu începi să cauţi acasă, atunci unde? “

Să baţi din uşă în uşă nu e simplu, nici dacă mergi la colindat cu spiritul Crăciunului suflându-ţi în pumni să îi încălzească în miros de mere coapte şi amabilitate, darămite în orele de program când toţi sunt ocupaţi să ceară şi foarte atenţi la ce dau, şi mult mai puţini deschişi la a da din timpul lor pentru a pricepe care va fi avantajul pe viitor şi cât de realist poate creşte o idee alimentată corect, asemeni unei plante. Nu, nu e simplu!   

De foarte multe ori nu este nici foarte măgulitor când interlocutorul uită, de exemplu, cum a crescut propria idee şi ce a pus la rădăcina ei ca să poată creşte, sau ce l-a făcut să frâneze creşterea. Lista poate continua.  

Cu toate acestea, cu mai multă încredere în concetăţenii săi decât au ei înşişi, tânărul nostru antreprenor s-a ambiţionat să le arate că sunt buni, şi merită să facă parte dintr-un lanţ, dintr-o reţea de elită care să îi susţină, reprezinte şi promoveze cum numai un entuziast ştie să facă.

Un român care să vorbească de bine despre români este un concept atât de dezirabil că mai că ne dorim să îl invităm pe Alin să ţină nişte seminarii despre cum să crezi în români şi calitatea lor.

În români crede Alin, în afacerile lor, şi în calitatea acestora crede platforma pe care a construit-o www.procromania.ro  şi pe care urcă vertiginos tot mai mulţi parteneri întru promovarea excelenţei.