Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

Petrecerea de 1 Decembrie

Editia a- VI-a

 

 

1 Decembrie 1918 este Ziua Naţională a României şi marchează un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu România.

Ziua Naţională a României este motiv de mândrie pentru români indiferent de zona din care provin. 
Hunedorenii au demonstrat  încă o dată cǎ  păstrează în suflet o 
valoare sfântă: patriotismul.

CRED ONG, Biroul de Traduceri Sagia Conect, Agentia de Turism Toc International şi Restaurantul Rustic, au plăcerea de a vă anunţa că declară deschisă lista pentru  “Petrecerea de 1  Decembrie 2016”

Cum probabil stiţi, Hunedorenii de câţiva ani au un mod aparte de a petrece de 1 Decembrie. La fel ca în  anii trecuţi când  s-au strâns cu mic cu mare la Restaurantul Rustic, din Hunedoara, şi au dat frâu liber voiei bune care a răsunat toată noaptea.

Tradiţia, este că de 1 decembrie să îţi iei cele mai faine “straie” populare şi să te întâlneşti cu oameni la fel de faini la Restaurantul Rustic. Aici toţi cei care au venit anii trecuţi s-au bucurat de gustul şi savoarea mâncǎrii tradiţionale, iar vinul şi palinca au încǎlzit atmosfera, în pofida frigului din decembrie.

Aşa cum era normal jocul nu a lipsit. Interpreţii de muzică populară au fost în toţi aceşti ani “sufletul petrecerii” aceştia au cântat până în seară târziu iar lumea a jucat de şi-au rupt “opincile” ( fapt care necesită achiziţionarea altor noi pentru petrecerea organizată în acest an).

Dacă te numeri printre cei care au participat şi în anii trecuţi la “ Petrecerea de 1 Decembrie” sigur vei fi şi în acest an la Restaurantul Rustic din Hunedoara, iar dacă nu ai mai participat la această petrecere tradiţională a hunedorenilor, ei bine ai ocazia în acest an.

Fotografiile din anii trecuţi  de la “Petrecerea de 1 Decembrie” le găseşti pe site-ul www.castelulcorvinilorhd.ro şi pe facebook la adresa https://www.facebook.com/CastelulCorvinilorHD/