Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

Ce sa iei cu tine in vizita la Hunedoara

 

Atunci cand pleci in vacanta, intr-o calatorie mai scurta sau mai lunga, bagajul este foarte important: nu trebuie sa iei lucruri inutile pentru a nu cara prea mult dupa tine si nici sa uiti cateva dintre cele mai importante obiecte. Pentru a avea o lista deja pregatita, pe care doar sa o consulti inainte de plecare, noi iti oferim un top 20 al lucrurilor esentiale pe care trebuie sa le contina bagajul tau.

In primul rand va trebui sa iei cu tine pasaportul, buletinul, certificatul de nastere, permisul de conducere, alte acte (pentru orice eventualitate).

Banii cash si carduri. Pastreaza banii pe doua carduri (Visa si Mastercard) si o parte cash. O borseta speciala pentru bani este ideala (pe care sa o tii ascunsa sub imbracaminte!). Pune cardurile si banii in buzunare/genti diferite! Hunedoara este orasul  se mananca bine la preturi acceptabile, restaurantele din hunedoara merita sa le incercati, Castelul Corvinilor este obligatoriu sa il vizitati, costul unui bilet este de 20 Lei (ianuarie, februarie, noiembrie, decembrie), 25 lei (martie, aprilie, septembrie, ctombrie), 30 Lei (mai, iunie, iulie, august).

Telefon si incarcator, laptop si incarcator, stick USB, tableta , aparat foto, baterii, incarcator, cablu de date sau alte gadgeturi portabile sunt importante pentru a pastra amintirile aceste vizite in Hunedoara.

Daca vrei sa petreci mai multe zile in Hunedora poti alege un hotel in fuctie de bugetul si pretentiile tale. Cu toate acestea este important sa iei cu tine lenjerie, sosete, ciorapi cate o pereche pentru fiecare zi, pentru a nu pierde timpul cu spalatul.

In ceea ce privesc hainele  tricouri, jeansi, un pulover, o haina de ploaie mai groasa, o bluza sau o camasa mai eleganta, o rochie sau un sacou (pentru o seara la restaurant) ar fi bine sa le ai la tine. Este de retinut faptul ca Hunedoara este un oras mic in care exista un singur mall, iar brandurile din acest mall sunt: C&A,  H&M, New Yorker, Orsay, asa ca daca vei participa la o petrecere mai simandicoasa ar fi bine sa iti iei de acasa imbracamintea dorita pentru acest eveniment. De preferat ar fi sa iei cu tine haine care nu se sifoneaza, pe cat posibil!

Speram ca  aceste informatii te vor ajuta, daca vrei sa iti dam alte detalii, ne poti scrie pe adresa de facebook

https://www.facebook.com/CastelulCorvinilorHD/

iti dorim vacanta placuta in Hunedoara