Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

Fie vara sa iarna....va asteptam la Motel Cincis.

Sursa articol : http://fistic-iu.ro/

 

 

 

Știți vorba aceea “pana nu da de Pragul de sus ….”

Ei bine și mie mi se spusese, și eu auzisem și tot auzisem, dar pana nu dai de prag …

Si am dat la Cincis!

La Cincis, pe malul lacului, la Motel Cincis, unul dintre acele locuri care iți da o stare de bine, caci e acolo de când te știi, făcând mereu același lucru, străjuiește maiestuos malul lacului, primind cu eleganta clienți în orice anotimp – am făcut prima oara cunoștința cu “Pragul de sus”. A fost asa cum te aștepți, când dai cu capul de pragul neașteptat. Neașteptat! Smile

Trupa canta ireproșabil orice gen, dar ii consacra cover-uri folk, și rock-ul. Solistul abordează cu versatilitate orice gen, și dacă i se cere cred ca va canta surâzând și opera.

L-am ascultat cantând atât șlagăre de când nu se născuse, cat și hit -uri celebre de azi ca “Vara nu dorm”. Cred ca are un singur criteriu în alegerea play list fie celebru, fie cu umor, fie ambele.

O neașteptata surpriza a fost premiera la nai din ultimul weekend din august 2015, o seara fabuloasa, când a incantat audienta cu o “Ciocârlie”.

Fac show și sunt foarte prietenoși.

Mi-a ramas in minte, din multele seri de vineri cand canta live la Motel, una in mod special.

Știți cat e de elegant si de pretențios motelul, cu pereți tapetat sofisticat, cu oglinzile …, design elitist, coloanele somptuoase, tablouri, mobila vintage si clasic, într-un cuvânt, o locație cu stil. Nu se cazează clientul oarecare, ci peste medie, sa fim serioși, iar genul de client peste medie e de obicei de vârsta peste 30 de ani si statut social bine definit, ca atare și gusturi stabilizate.

In acea seara însa, în afara celor veniți la show special sa ii asculte pe cei de la Pragul de sus, intre cazații motelului era un larg grup a cărui membrii nu depășea niciunul 20 de ani. Toti perechi, s-au așezat automat de o parte a mesei, băieții si de cealaltă fetele, rezultând un tablou hilar, cu o linie de domnișoare excesiv machiate si overdressed, butonând la unison smartphone -uri, si o linie de tineri rași în cap cu tricouri polo prea strâmte peste bicepși și ceasuri foarte scumpe.

Primele doua melodii au păstrat fata aceea de “eu cum ma odihnesc in harmalaia asta?”; următoarele doua, băieții au început sa tina ritmul aplaudând, la următoarele, fetele au început sa balanseze ritmic capetele peste telefoane, apoi au ridicat câteva degete și apoi se pozau cantând si dansând unii peste alții fără linii de demarcație de gen.

Cam asta e atmosfera la concertele celor de la Pragul de sus si cam asta e atmosfera la Motel Cincis. Nu poti sta pe loc.

Bine, la motel nici nu e cazul. Acolo e mereu lume buna pusa pe bune pe distracție.

A, si apropo de stat pe loc…. s-a inventat un dans pentru când trupa ataca ” E criza” a celor de la Taxi, se aud uralele si lumea se încolonează la sincron. Trebuie sa vedeți!

Ah, si neapărat sa cereți recomandări de vin, se chiar pricep! Ba mai mult, chelnerii iți țin minte numele chiar dacă mergi în grup de 18 persoane ca mine. Bine, asta a fost un pic ciudat!

Distracție frumoasa