Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

Ȋn era smart phone, smartwach ceasul e în pericol?

 

 

Citeam într-o prestigioasa revista europeana, ca deși China câștigă mereu bătălia, și lumea prefera gadget uri deștepte și chestii multe în unul, producătorii de nișă nu sunt îngrijorați. In fond de ce ar fi?

Pasionatului de ceasuri nu ii vor ajunge la suflet nici plasticul și nici luminitele, chiar dacă măsoară ritmul cardiac sau dacă prezintă posibilitatea de apelare a agendei.

Nu, dacă ești “INTO” …. atunci vei vedea ceasul ca ceea ce este : o bijuterie utila.

În cazul bărbaților singura bijuterie considerată și acceptată de-a rândul a secole ca o dovada a statutului, cum a fost monoclul, jobenul, bastonul dar nu mai sunt. Doar ceasul dainuie. 

Brand-uri renumite și-au unit imaginea cu figuri indimenticabile de personaje care străbat secolele semănând admirație. De exemplu seria James Bond.

In privința femeilor, cred ca industria nu a trebuit sǎ se străduiască atât de tare. Femeile înțeleg și iubesc bijuteriile organic.

De ce ceas?

Este practic. Ceasurile de astăzi nu numai că vă spun timpul, dar vă pot spune ziua, data și ora în alte fusuri orare, vă amintesc de o întâlnire, vă trezesc ….

E la modă. Straturile de vizionare reflectă și definesc momentele, de la cronografii sportive la stiluri de îmbrăcăminte ultra-subțiri. Ele sunt un accesoriu important.

Este prestigios. Unele ceasuri poartă renumele și tradiția caselor recunoscute în întreaga lume ca fiind cea mai înaltă eleganță în bijutieri.

E artistic. Ceasurile fine sunt proiectate de artizani și meșteșugari care modelează brățară, cadranul și uneori pun pietre, rezultând doar un ceas de lucru funcțional, ci o operă de artă.

Este o moștenire potențială. Ceasul dvs. poate fi o investiție în frumusețe și valoare. Anumite ceasuri, si nu doar cele de aur și diamante, în timp, chiar cresc în valoare.

Este o amintire minunată.

Se găsesc pe toate buzunarele. Indiferent de gama de prețuri, indiferent de nevoia dvs., există un ceas pentru dvs.

Despre ceasuri și alte cadouri prețioase sau simbolice …Belle Bijou.