Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

Festivalul Virslilor Editia a-V-a 

 

Anul acesta Festivalul Virslilor s-a desfasurat în perioada 29 - 31 iulie 2016.

La fel ca la fiecarea editie a Festivalului Virslilor, turiștii s-au bucura pe tot parcursul evenimentului de degustarea virslilor, fie ei de Salas sau Brad.

Aceasta editie a Festivalului Virslilor a strans la un loc peste 2000 de participanti potrivit datelor primite de la Jandarmerie.

Festivalul Virşilor a fost promovat online atat pe portalul proiectului “Castelul Corvinilor -ieri si azi- leaganul unei comunitati” cat si pe site-ul Primariei Deva.

Promovarea online s-a realizat şi în cadrul reţelei sociale accesate prin proiect https://www.facebook.com/CastelulCorvinilorHD/ .

 

Prima zi a festivalului a fost dedicata muzicii, incepand cu orele 19:00 participantii s-au bucurat de prezenta artistilor, pe scena urcand Quas, Atmosfera, Florin Muresan si Bucharest Ladies Orchestra avand ca dirijor pe Ozana Barabancea.

In cea de a –II-a zi spectacolele au fost sustinute de Oana Radu, Topaz, Old Band, Trafic, What’s Up si Pact.

Ziua de duminică a fost dedicată muzicii populare. Începând cu ora 17, spectatorii s-au putut bucura de un program susținut de ansambluri folclorice internaționale și de Ansamblul „Românașul” din Deva. De la ora 19, a avut loc un spectacol extraordinar cu orchestra condusă de Doru Țăranu. Rând pe rând, au urcat pe scenă Ovidiu Pâs, Corina Tudor, Iancu Popoviciu, Ana Almășana Ciontea, Petrică Velescu și Nicoleta Voica.

In toate cele trei zile ale Festivalului Virslilor voia buna a rasunat de la Deva pana la Hunedoara imbiind hunedorenii sa se alature pentru trei zile devenilor la acest festival ajuns la a – V-a editie.

 

Presa locala a spus despre Festivalul Virslilor editia a- III-a ca a fost un real succes reusind sa stranga in prima seara peste 1500 de participanti, urmand ca numarul acestora sa creasca in celelalte zile ale festivalului.

 

Fotografii de la Festivalul Virslilor editia a-III-a le gasiti la link-ul : http://glasul-hd.ro/festivalul-virslilor-un-real-success-piata-cetatii-s-dovedit-fi-neincapatoare-pentru-cei-peste-2-000-de-petrecareti/.