Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

SECŢIUNEA IMAGINI PROCESATE

Secţiunea Imagini Procesate

Eşti un turist pasionat de arta fotografică, dar şi de prelucrarea digitală?

Te invităm să ne trimiţi fotografii făcute de tine la Castelul Corvinilor şi promovează-le pentru a câştiga. Premiile se acordă săptămânal pentru fotografiile care acumulează cel mai mare numărul de voturi după cum urmează:

Locul I - 1 Memorie Flash USB de 16GB, 1 tricou inscripţionat, 1 album, 1 minihartă de buzunar şi 1 pliant.

Locul II - 1 tricou inscripţionat, 1 magnet, 1 album, 1 minihartă de buzunar şi 1 pliant.

Locul III - 1 tricou inscripţionat, 1 magnet, 1 album.

Pentru a afla cum puteţi înscrie fotografii la concurs accesaţi Tutorialul Concurs Foto.

Înscrierile la concurs sunt validate de către Organizator în maxim 24h, de luni până vineri. Imaginile înscrise pe perioada weekendului vor fi validate pentru a participa la următoarea ediţie a concursului. 


Premii speciale constând în Memorii Flash USB 16GB, tricouri, magneţi, albume, minihărţi de buzunar, etc se acordă pentru fotografiile înscrise de tine în concurs şi promovate pe contul de Facebook creat special pentru promovarea obiectivului turistic „Castelul Corvinilor: http://www.facebook.com/CastelulCorvinilorHD

Nr total premii Secţiunea Imagini procesate: 45 (195 de obiecte promoţionale)

Fotografiile înregistrate care nu au fost premiate participă automat la sesiunile următoare, fără a se reporta voturile acumulate în săptămâna precedentă.

Înregistrează-te acum!

Detalii privind organizarea Concursului Foto "Castelul Corvinilor" găsiţi în Regulamentul Oficial

Ai întrebări? Scrie-ne pe email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  sau pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/CastelulCorvinilorHD

Concursul Foto "Castelul Corvinilor" s-a încheiat. Pentru a vedea câştigătorii accesaţi pagina următoare: Câştigătorii concursului foto.